Friday, November 18, 2005

Viikonloppu toimia täynnä.

Perjantai ja pelipäivä - tai sitten ei. Ajattelin kuitenkin pistää tänne ajatusta nyt edessä olevasta viikonlopusta, kun abuliankin pahin terä on tullut taitettua (= sain OB esseen aloitettua, samoin luettua aineistoja, ja tekstiä on tuotettu jo intron verran ja loputkin mietinnässä melko valmiina).

Eli kuten otsikko vihjaa, niin on taas tullut hankittua tekemistä viikonlopuksi. Tänään illemmalla suunnistetaan tyttöporukalla kampukselle ja siellä tarkemmin Dromroe Villageen ystävämme Nicin synttäreitä juhlimaan. The dei on kylläkin vasta huomenna, mutta huomiselle on suunniteltuna jo jotain muuta... Välihuomautuksena vielä tästä illasta, että tarkkasilmäisimmät/-muistisimmat ehkä tunnistivat tuon Dromroen, joka siis on SE kylä jossa allekirjoittaneen piti majailla tämä vaihtoaika. Eli vihdoin pääsen näkemään omin silmin, mitä oikeastaan menetin.

Mutta sitten lauantai. Yliopiston International Society on vihdoin saanut rivinsä kuntoon - ne jotka kaipaavat muistin virkistystä, voivat vilkaista poustausta otsikolla "Organisoitu Irlantilainen JonotusSysteemi" - ja nyt tulevan viikonlopun reissulle otettiin alustavia ilmottautumisia sähköpostitse. Samalla he myös tutkailivat millaiset massat olisivat mahdollisesti kiinnostuneita lähtemään liikkeelle kohti Killarneyn kansallispuistoa (Limerickistä etelään n. 180km) ja joko Ring of Kerryä tai Dinglen niemimaata. Aktiivisina vastailimme, ja iloiseksi yllätykseksemme tulimme huomaamaan että OIJS ei ole enää ULIS (=University of Limerick International Society):illa käytössä! Toisin sanoen: vastanneista oli koostettu lista, joilta vaan kerättiin rahat (30€) pois. Ei tässä voi muuta sanoa kun HyväHyväHyvä!

Tuosta edellisestä kappaleesta ei tainnut löytyä päätä, häntää eikä edes niitä parhaita selkäpaloja, joten muotoilen huomisen ja sunnuntain suunnitelmat vielä uudestaan: eli huomenna lähdemme aamukymmeneltä bussilla kohti Killarneyn kansallispuistoa, jossa vietämme seuraavan yönkin hostellissa. Sunnuntaina jatkamme busseilua pitkin Kerryn kiertotietä, jolla KUULEMMA on tarjottavanaan ainakin hienoja maisemia. Itse arvelen että kameran muistikortille SAATTAA tallentua taas muutama lammas, nummia, kivimuuria ja sekalainen joukko ystäviä. Ei paha.

Joka tapauksessa, jälleen on tuhlattu viikko tätä ainutlaatuista kokemusta jahkailuun, pähkäilyyn, jumittamiseen ja tyhjäntoimittamiseen. Se vaan jaksaa kummastuttaa, että miksi sitä ei vieläkään osaa nauttia niistä jutuista jotka ovat sillä hetkellä käsillä. Tämäkin kokemus tuntuu valuvan sormien välistä, mutta aikaa tulee vietettyä aivan liikaa koneen ääressä, sisällä, yksin - ja mikä pahinta: hetkittäin jopa joko suunnitellen juttuja joita tekee Suomessa tai haikaillen aikoja, joita on Suomessa elänyt. No, ehkä sitten Suomessa haikailen tätä kolkkoa opiskelijakylääni, Irlannin sateita ja tuulia ja ehkä jopa näitä rauhallisia iltoja koneen ääressä.

Nyt lähden kuitenkin nauttimaan ajastani täällä! Iloiset viikonloput kaikille! :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home