Saturday, November 26, 2005

Länsirintamalla kaikki hyvin

Nyt viikon verran olen harmitellut BScBa-toverieni blogien stagnaattista tilaa (paitsi Roopen, joka viihdyttää yleisöään keskimäärin, venaa, joo: joka päivä), kunnes havahduin omaan pysähdykseeni. Nummi-suutarointi on junnannut samaa Killarney-Kerry-rataa jo kuusi päivää. Tähän omaan jämähtäneisyyteeni heränneenä yritänkin nyt pikaisesti kerrata jumituksen syitä.

Syy 1.
Abulia on nujerrettu. Tähän on varmasti pääsyynä ollut se karu fakta, että esseiden deadlinet pääsivät ruojat liian lähelle. Ei auttanut enää kiemurtelu, oli vain alettava kirjoitta. Näiden olosuhteiden pakosta vietinkin sekä maanatain että tiistain kampuksemme hurmaavalla (?) kirjastolla lähdeteoksia päntäten (=haukotellen ja ajatus harhaillen) ja myöhemmin Aceriani (=urhea läppärini) takoen. Ja valmista tuli!
Historian vastaava odottaa vielä muodostumistaan, lähteet ovat kuitenkin onneksi vanhoja tuttuja - ja uusiin on otettu menestyksekkäästi tunnelmaa.

Syy 2.
Recreation=Virkistys. On siis tullut myös virkistyttyä, pikkutunneille saakka. Keskiviikkona kun oli ALUNPERIN tarkoitus hyökätä tämän historiallisen esseen kimppuun, mutta ystävällisesti ystäväni Katja, toveri Igorin ja suomi-luopio (;)) Jonin kanssa punoivat pirullisen juonen, josta ei tietenkään voinut kieltäytyä. Kokonaisuus käsitti seuraavat osaset (heikkohermoisemmat hypätköön suoraan seuraavaan syy-lauselmaan): bussikuljetus, Trinity Rooms (hyvin menevä yökerho Limerickin keskustassa), halpa (=5€) hinta, hyvä seura ja kirkas viina.
Hauskaa - eikun HYVIN hauskaa - oli, siitä ei ole epäilystäkään, mutta tuo yhtälö kuivatti sekä esseenkirjoitus- että aamun tunneille selviytymissuunnitelmat. Silti ei voi liikaa painottaa kuinka hauskaa oli!!!!!!!!!!!
Toinen virkistys on luvassa tänään kun tuossa hetken päästä kokoonnumme Igorin, Julian, Steffin ja Chloen luo pyjama + lettu-teemalla. Puh-housut on prässätty ja jälkiruoka- (tässä tapauksessa kyllä lettu-)mahaa on venytetty. Bring it on!

Syy 3.
Jouluostoskauden avaus. Olimme tänään Martan ja Katjan kanssa Euroopan tämän vuoden kulttuuripääkaupungissa Corkissa ottamassa ensituntumaa lumettomaan joulushoppailuun. Täytyy kyllä myöntää että luvattoman paljon tuli tehtyä Tenomaisia "Hyvää-joulua-Vilmalle-T. Vilma" ostoksia, joita en kylläkään aio itselleni paketoida. Tarttui mukaan sentään jotain pukinkonttiinkin laitettavaa, eli alkakaahan jännittää siellä kotona! ;)

Syy 4.
Sekalainen hortoilu, ajan tärväys ja puhdas luumuilu. Eli on sitä lorvikatarriakin vähän podettu. Kirjoja on tosin myös saatu luettua, eli ehkä ehdin lukea nuo kaikki täällä lojuvat korkkaamattomat (2 kpl) ennen joululahjakirjakuorman lankeamista. Toivottavasti!
Myös messengerissä on tullut jauhettua joutavuuksia, kun Etelä-Amerikan ystäväni ehtivät pitkästä aikaa samoille aalloille allekirjoittaneen kanssa. Nämä aallot - Itämeren nimittäin - tullaan valloittamaan 2.-3.2.2006 Kylteripäivien merkeissä. Suomeksi siis vielä; eli sain houkuteltua sekä Joelin (Argentiina at the moment) ja Jonnan (Meksiko) ilmoittautumaan em. reissulle - jolle itse olen siis jo Ollin kanssa menossa.

Syy 5.
Saamattomuus. Mitä sitä peittelemään. Laiska, tyhmä ja saamaton - aina hetkittäin.

Mutta nyt lettukesteille ja HUOMENNA aktiivisesti historian esseen pariin - kunhan yöunista, aamupalasta ja muusta lorvailusta ja tekosyistä selvitään. :) Suunnitelmissa olisi myös uintia, kävelyreissua ja ehkä hieman shoppailuakin - eli katsotaan kuinka käy. Prioriteetit on vaan pakko asettaa tuon esseen tueksi.

*huoh*

0 Comments:

Post a Comment

<< Home