Thursday, January 19, 2006

Vähiin se käy...

Eli eloni täällä nummilla alkaa jo pimetä illaksi. Tentit saatiin kunnialla suoritettua eilen - eli toisin sanoen myös viimeinen osanen BScBA-tutkinnosta on nyt tehty! Minut erottaa valmistumisesta enää vaihtoraportti ja An Postin toiminta: eli miten ja milloin täkäläinen todistus nummilla suorittamistani uroteoista saadaan Suomeen.

Viimeisiin päiviin on ahdettu paljon tekemistä, mutta Sauli Niinistön upea kiri kotomaan presidentti-kisassa sai aikaan sen, että jouduin taas tänään turvautumaan Bus Eireannin epäluotettavaan ja hitaaseen kyytiin ja taivaltaa maan halki kansalaisvelvollisuutta suorittamaan. Pakkaaminen, siivoaminen ja muukin lähtötohina - ystävien kanssa oleilusta puhumattakaan - olisivat riittäneet täyttämään nämä jäljellä olevat päivät ilman yhtä "ylimääräistä" Dublinin-keikkaakin. Mutta: a girl gotta do what a girl gotta do. Toivon että tämä bussikuolema vol. 2.0 nyt KANNATTI - eli muistakaa ihmiset äänestää (Saulia!)!!

Aika on mennyt nopeasti - suorastaan hurjastellen. Eikä sitä vieläkään oikein tajua että tämä alkaa olla rusettia vaille valmis kokemus. Lauantaina suuntaan vielä jäähdyttelemään Saksanmaalle, josta palaan kotoisiin maisemiin 1.2. Yritän päivittää kuulumisia myös tuon vierailujakson aikana, mutta jos en ehdi/pysty, niin se on soromnoo.

Cheers näille nummille, ja kohti uusia seikkailuja!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home