Monday, January 16, 2006

Irlantilainen Internet

Pahoitellaan heti karkeen muutamien oleellisten kirjainten puuttumista - joudun nimittain turvautumaan kirjaston yleisiin koneisiin, omani kylla toimiessa mutta paikallisen netin yskahdellessa PAHASTI. Kontakti nettiloihin KUULEMMA loytyy, siis lapparini mukaan, mutta ei silla yhteydella mitaan voi tehda: yhtaan sivua se ei saa auki messengerista tai Skypesta puhumattakaan. Eli, jos joku nyt haluaa karmeasti tavoitella, niin varminta voi olla tekstata Irlannin numeroon +353 86 875 5779 tai soittaa Suomen numeroon, josta on tietenkin kaanto paalla.

Kokeet alkoivat tanaan, silla sita kampuksella vaikutetaankin. Markkinoinnin tentissa tarpit osuivat LOISTAVASTI kohdalleen, ja olo ei ole pelkastaan huojentunut mutta lahestulkoon hilpea! Huomenna on luvassa historiaa alkaen klo 12.30 - ja tahan tulevaan koitokseen meille on annettu 9 kysymyksen lista, josta kokeeseen tulee 6 - ja joista kolmeen olisi tarkoitus vastata. Kotona on odottamassa jo melkoisen hyvat muistiinpanot em. kysymyksista, joten turhaa tuskanhikea tai muuta ei onneksi ole luvassa. Korkeintaan siis tuon nettikysymyksen aarella... Enemman tenttihikoilua tarjotaan taas huomenna, kun keskiviikon organizational behaviour-tenttiin pitaisi hanskassa olla vahan enemmankin kuin vaan perusihmetteleya. Mutta se on huomisen murhe!

Loppukaneetiksi viela kolminkertainen elakoonhuuto Kinkomaan tapaan Sauli Niinistolle ja tulevalle toiselle kierrokselle: HURRAA, HURRAA, HURRAA, HURRAA!!

2 Comments:

At 00:15, Blogger Stello said...

å = Alt + 134
ä = Alt + 132
ö = Alt + 148

Å = Alt + 143
Ä = Alt + 142
Ö = Alt + 153

 
At 11:05, Blogger Vilma said...

Loistavaa.

Kiitokset Stellolle tästä tiedosta - nyt osaan taas hieman lisää ;)

Ja kyllä, kotona toimii taas netti. Mutta kuinka kauan? ;)

 

Post a Comment

<< Home