Sunday, January 22, 2006

Oikaisuja

Ulkona on rapsakka 25 asteen pakkanen, ja jopa kolminkertaisista ikkunoista vetää "kodikkaasti" - kuin Brookfield Hallin yksinkertaisesta räppänästä. Televisiossa pyörii joku jenkkisarja, tekstityksillä, suussa maistuu vielä aidon saarioisten kuralätkäpizzan viimeiset aromit ja talvi-ilta on pimentynyt ajoissa kohti kiljuvan kylmää yötä. On hienoa olla kotona. Suomessa. Tampereella.

Edelliseen poustaukseen liittyen täytyy oikaista pari asiaa. Kuten tuosta ensimmäisestä rivistä huomaa, en olekaan Saksassa, vaan Suomessa. Se ei kuitenkaan johdu siitä, että Saksa on paska maa (eikä edes ole) vaan siitä, että halusin yllättää Ollin, joka eli eilisiltaan saakka siinä luulossa, että tosiaan palaan vasta helmikuun jo alettua.

Toinen oikaisu koskee kansalaisvelvollisuuttani, joka on kuitenkin toisen kierroksen osalta vielä täyttämättä. En siis joutunut käymään Dublinissa torstaina - eikä minulla oikeastaan olisi ollut aikaakaan siihen! Sauli saa kyllä ääneni huomenna - tai viimeistään tiistaina, jolloin ennakkoäänestys täällä kotimaassa päättyy.

Lisätarinaa tämän koko "sotkun" syntyhistoriasta ja mielenkiintoisesta kotimatkasta tulossa PIAN!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home