Saturday, August 20, 2005

Kärsimätöntä odotusta

Varmaan noin 8/9 koko BScBA 3 vuosikurssista on jo lähtenyt vaihtoon. Tämä jäljelle jäävä 1/9 käsittää siis ainakin allekirjoittaneen, Roopen, Alin, Rytmiryhmän sekä tod. näk. myös muut raukat Eurooppaan jäävät. Muista en todellakaan osaa sanoa mitään, mutta itselläni alkaa olla jo melko kärsimättömät olot. Kuukausi, tänään itseasiassa tasan, pitäisi vielä toimitella näitä Suomen asioita, ennen kuin pääsee matkaan ja kokemaan jotain ehkä uutta.

Kärsimättömän mielen sopukasta vilahtaa kuitenkin ajoittain järjen valo (uskokaa pois), joka paljastaa sen karun totuuden, että on ihan hyvä etten ole ihan vielä lähdössä. Seuraavassa nimittäin listaa asioista, jotka vielä pitäisi hoitaa ennen lähtöä:
  • Polio-rokotus; oli nimittäin päässyt vierähtämään se 10 vuotta edellisestä osumasta.
  • Läppärin osto (!!); toinen esimerkki "sitku"-elämästäni...
  • Limerickin yliopiston heinäkuun alussa lähettämän medical questionnairen palauttaminen - täytettynähän se on jo ollut toista/kolmatta viikkoa.
  • Kaikkien kavereiden tapaaminen; koska kesän aikana ei ole MUKA ehtinyt.
  • Ottaa selvää saapumiskuvioista Irlantiin; kiinnostaako ylipäätään ketään milloin/millä olen Limerickiin saapumassa??
  • Kaikkien muiden lentojen varaaminen/osto (äidin synttärit marraskuun alussa, paluu Limerickiin joulun jälkeen...)
  • Pakkaaminen; mitä OIKEASTI ottaa mukaan (noku esim. kenkiä nyt pitäis olla joka asuun mätsäävät, samoin laukkuja... --> it's not easy being a woman!!!)
  • ... ja kaikkea muuta, jota en oo vielä edes keksinyt...

Eli aika hyvä ettei vielä ole TARVINNUT lähteä. Voisihan tässä varmaan soitella Zen Cafen Laiskaa, tyhmää ja saamatonta - loputtomiin.

"En oo pettynyt, mietin vaan et minkä virheen tein, Kun sinusta tuli noin laiska. En oo surullinen, mietin vain et missä väärin tein Kun sinusta tuli noin saamaton... " ;)

Tai sitten vaan raa'asti tarttua toimeen. Tasan kuukausi - lähtölaskenta alkakoon! [kunnolla...]

0 Comments:

Post a Comment

<< Home