Friday, August 05, 2005

TJ 46

Ulkona sataa. Tähän pitäisi varmaan alkaa totutella, onhan enää 46 päivää jäljellä Suomessa. Hetkeen. Sitten, noiden päivien päästä, tarkemmin 20.9. klo 7.40 nousee Helsinki-Vantaalta kone, joka vie minut Irlannin Nummille. Siellä varmaankin sataa paljon.

Ennen pidempiä löpinöitä voisi itsestä mainita sen verran, että olen Vilma, 26-vuotias BScBa-opiskelija Helsingin Kauppakorkeakoulun Mikkelin kampukselta (www.mli.hkkk.fi). Tämä Irlannin excu kuuluu opinto-ohjelmaamme, tai ei siis välttämättä Irlanti, mutta jokin ulkomaanvaihto kylläkin. Omalle kohdalleni se vaan nyt on tuo Irlanti, tai tarkemmin Limerick ja sieltä paikallinen yliopisto, University of Limerick (www.ul.ie). Mikkelistä ponnistaa nyt tämän syksyn aikana yli 60 "babaa" eripuolille maailmaa; on jengiä Argentiinassa (argentiina.blogspot.com), Japanissa (tokyo.ruoto.net), Koreassa, Kiinassa, Espanjassa, Ranskassa, Ameriikoissa... ja minä Irlannissa.

Ensimmäiset onnelliset ovat jo aloitelleet urakkaansa suurten vesien takana - ja oma lähtökuume senkun yltyy. Vielä pitäisi tuo melkein puolensataa päivää malttaa täällä Suomessa, ennenkuin pääsee Euroopan länsilaidalle potemaan koti-ikävää.

Sitä odotellessa.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home